Feeds:
Posts
Comments

SZH’s day out..

Suami : Sayang, I ada tournament golf esok, awal pagi kena bangun ni.. you plan lah bawa anak2 gi jalan mana-mana.. motif dia nak menang tv lcd besar nak ganti yg kecik kat dapur punya.

Biasanya mcm tulah, kalau husband golf akulah yang kena jadi supermak! itu belum dia outstation 1 or 2 minggu. I’m so ‘pancit’… Ini weekend punya cerita, bila husband dah bagi green light suddenly muncul mentol kat atas kepala it’s like ‘ting!’.. Idea! Sebab dah lamaaa sangat tak keluar sama adik beradik so jom kita ke Pavillion bawa maklang sekali. Nasiblah tak jauh pantai dalam dgn shah alam. Janji 11 pagi nak ambil dia tapi terlajak ke pukul 1 tghari..

hahaha, lambat sebab kena masak dulu. Kalau balik nanti penat confirm malas masak dah. This is fresh from the boat. Ketam papa beli kat pantai remis. Siap borong ikang penuh satu polystyrene stok tuk 2 minggu katanya.

hahaha, lambat sebab kena masak dulu. Kalau balik nanti penat confirm malas masak dah. Ketam papa beli kat pantai remis. Fresh from the boat. Siap borong ikang penuh satu kotak ais besar stok tuk 2 minggu katanya.

Rasanya dah hampir 3 tahun maklang tinggal sini. Besides dekat sangat dgn tempat kejenya..

Rasanya dah hampir 3 tahun maklang tinggal sini. Lagipun dekat sangat dgn tempat kejenya.. as a sister, perasaan risau mesti ada, cuma aku doakan dia berjaya dan bahagia dunia akhirat..

Welcome to Pavillion! actually nak biasakan diri drive kat area KL ni, setakat subang sunway tu biasa sangat. Okay maklang nak cari something kat Daiso. Dah masuk daiso tak sampai 5 minit keluar balik sebab pahamlah dak kecikk..

Welcome to Pavillion! actually nak biasakan diri drive kat area KL ni, setakat subang sunway tu biasa sangat. Maksu mentang dah penah jejak ke bumi jepun kesini juga diseretnyaa. Okay maklang nak cari something kat Daiso. Dah masuk daiso tak sampai 5 minit keluar balik sebab pahamlah dak kecikk.. anak2 pulak pandai usap belai2 je barang2 comel dlm ni, nasib baik tak pecah.. fuhhh…. urut dada..

pantang nampak benda comel2.. comel ke patung ni?

pantang nampak benda2 comel.. comel ke patung yg mcm monster ni?

Exactly the same.. tak yah gi jepun lah camni.. maksuuu mentanglah dah penah jejak ke bumi ituu. kesini juga diseretnya.

tak yah gi jepun lah camni.. tapi kalau dah rezeki ke sana apa salahnya kan..

Pandai ain, aku disuruhnya masuk ke kedai baju utk mereka2 yg berbadan gempal, dia laju je masuk ke kedai forever 21! aku gempal ke weii. no no no.. berisi skit jer!

Pandai ain, aku disuruhnya masuk ke kedai baju utk mereka2 yg berbadan gempal, dia laju je masuk ke kedai forever 21! aku gempal ke weii. berisi skit jer! Alisya nampak je patung ni automatic suruh aku amik gambar dia kat sini, dah mcm tempat wajib bergambar.. pandai dahhh. Nampak kaki patung tu mcm nak sepak terajang anak aku je! haip!

Jauh sungguh perbezaan heels and selipar burukku itu, tapi itu bukanlah kakiku..

Jauh sungguh perbezaan high heels and selipar burukku itu, tapi ini bukanlah kakiku..

While anak2 menikmati baskin robins aku kesini mencari sesuatu utk bibirku.. Testing dulu sebulan then we will see how it works. Product dari korea ini menggunakan bahan-bahan semulajadi jadi tak risau & ragu..

While anak2 menikmati baskin robins aku kesini mencari sesuatu utk bibirku yg sudah nampak kehitaman ini.. Testing dulu sebulan then we will see how it works. Product dari korea ini menggunakan bahan-bahan semulajadi jadi tak risau & ragu..

Bossini.. salute kedai yg ada initiative utk kanak2..

Bossini.. salute kedai yg ada initiative khas utk kanak2. hai anak, jgn rebut2, main sama2.

Last but not least, hasil belian. Wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan. Luar nak cantik tapi dalam jgnlah diabaikan! Kecantikan hati itu yg penting sebenarnya..

Last but not least, hasil belian. Wanita dan kecantikan tidak boleh dipisahkan. Luar nak cantik tapi dalam jgnlah diabaikan! Kecantikan hati itu yg penting sebenarnya..

By the way, SZH ialah singkatan nama kami adik beradik.. nak juga bagitau.. 🙂

Advertisements
Liv Hambrett

An Australian Writer in (North) Germany

Salt and Serenity

Tales from my kitchen

Gasm Travels

A Photographic Journey

Share With Us @ Clouds N Cups

We Sell Fashion Accessories N Nail Art Decor But There Is Always An Extra CHEERS To Share...Who Says Beauty Is Only Skin Deep?

Salt and Serenity

Tales from my kitchen

Chaos Sweeps Away the World We Know! The Disaster, current events & Catastrophe Blog. Forecasts for 2014 to 2022. Read tomorrows news today! Plus current economic, commodities, stock indices and financial news.

Current economic events and news Financial Astrology, earth changes, disasters, volcanoes, floods, news, miscellaneous, earthquakes, fires, reviews, airplane disasters, shipwrecks, train accidents, tornadows, mine cave-ins, hurricanes, pestilence, blizzards, tzuanmis, explosions, nuclear accidents, riots, pollution droughts, famines, heat & cold waves, stampedes, war and earth pole flips.

InkPaperPen

You can't stop the waves, but you can learn to surf.

A Journey Through My Eyes

A personal WordPress.com site

Soniji

follow excellence, success follows you...

tuttacronaca

un occhio a quello che accade

Traveling Thane Furrows

Sharing Seeds of Benevolence, One Step at a Time.

Sfumature

A topnotch WordPress.com site

In My Back Pocket - Photography

Taking Photography A Next Step

Superkat Wins

Story of my life as a Bean

ATELIER c157

- ART & PHOTOGRAPHY -

Foreverest

Travel & Life

sethsnap

Photographs from my world.

The World according to Dina

Notes on Seeing, Reading & Writing, Living & Loving in The North

toemail

Pictures of toes, pictures of feet, making the world a better place, one foot at a time.

Bucket List Publications

Indulge- Travel, Adventure, & New Experiences

Dinosaurs, Science, and Design

Illustration, Design, and Motion Graphics

No Ordinary Resort

Inspiring Luxury Travel and Experiences

BikeWar

Road biking eye candy. Vote for your favourite bikes!

LEANNE COLE

Fine Art Photographer ~ Daring to be Different

Without an H

Photography from south-east Asia by Jon Sanwell

Mimo Khair Photography

"art is life, life is art"

thefauxmartha

made from scratch

The Life Styled

Where life and fashion go hand in hand.

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

Blog Serius

A personal WordPress.com site

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.