Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Ole-Ole Bali Restaurant’

Ini kisah cuti thaipusam last weekend. Planning nak berurut kaki bersama suami di Foot Massage Subang Empire sementara anak3 ditinggalkan di Kidz Sport bersama maksunya. Tika anak3 tgh leka bermain kami berdua berdesup turun ke tempat urut. Sudahnya hampa sebab terlalu ramai yg berurut waktu tu so kami decided utk jalan2 cuci mata di aino. Dating berdua berpegangan tgn tanpa gangguan anak3 sangatlah heaven! Lepas belek harga dan barang2 di aino kita proceed ke Restoren Belanga. Special dish di restoren ini sudah tentu nasi kerabunya. Husband makan nasi goreng belacan sementara aku order roti jala je. Dah plan nak bawa anak3 mkn di sunway piramid that is why tak makan berat. Ok tiada photo diambil sewaktu kami berduaan. Privacy lah konon nya! Lepas isi perut di belanga kami terus naik ke kidz zone utk ambil anak3. Ok settle bab story di Empire utk paginya.. petang pulak husband terpaksa keluar sebab ada urusan so waktu inilah aku bawa anak3 makan di Ole-Ole Bali Sunway Pyramid..

Next time mama bawa anak3 mama ni makan di belanga yerr..

Next time mama bawa anak2 mama ni makan di Belanga pula Ok! bagilah mama can dating dgn papa! 🙂

Maksu skrg dah kerja kat Cyberjaya.. bagus juga dia tinggal dengan kami. Sekurangnya aku tak risau kalau dia menyewa diluar.. Dia jugalah yg setia menjaga anak3 tatkala aku busy menyopping..

Maksu skrg dah kerja kat Cyberjaya.. bagus juga dia tinggal dengan kami. Sekurangnya aku tak risau kalau dia menyewa diluar.. Dia jugalah yg setia menjaga anak3 tatkala aku busy menyopping.. harus pandai berdikari ya sis! apa saja yg aku buat ni utk kepentingan diri kau juga.. satu hari nanti U will understand why I’m doing all this.. mcm2 dugaan yg dia tempuh saat mula2 bekerja tapi aku nak dia belajar dan faham hidup ini tak boleh terlalu bergantung harap pada orang lain and she did really good job.. I’m so proud of her.. :’)

Okeh, sementara menunggu makanan tiba kita layan brave dulu ye anak3..

Okeh, while waiting for the food kita layan brave dulu ye anak3..

Ini maksu punya. Hot choc plus cinnamon..

Ini maksu punya. Hot choc plus cinnamon..

Untuk mama of courselah honey dew.. all time favorite niiii..

Untuk mama of courselah honey dew.. all time favorite niiii..

Sate lilit..actually aku kepingin yg ini sebab itu ole-ole bali kutuju..

Sate lilit..actually aku kepingin yg ini sebab itu ole-ole bali kutuju..

Oh yg ini utk anak3.. kesukaan alisya & alia.. licinnn..

Oh yg ini utk anak3.. kesukaan alisya & alia.. last licinnn..

Aku adalah pencinta sutun yg tegar.. sedap mencumi ni.. seperti terasa lagi pedas2 belacannya! ohh nikmat dunia.. alhamdulillah..

Aku adalah pencinta sutun yg tegar.. sedap mencumi ni.. seperti terasa lagi pedas2 belacannya! ohh nikmat dunia.. alhamdulillah..

Ini replika tangan utk letak resit and baki duit yerr.. thank you and please come again katanya..

Ini replika tangan utk letak resit and baki duit yerr.. thank you and please come again katanya..

Belum sempat nak ambil photo maksu bersama hidangannya dia terlebih dulu dah ngap sampai tak nampak rupa ayam BBQ yg diorder.. laparlah katakan! 🙂

Read Full Post »

Liv Hambrett

An Australian in Germany

Salt and Serenity

Tales from my kitchen

Gasm Travels

A Photographic Journey

Share With Us @ Clouds N Cups

We Sell Fashion Accessories N Nail Art Decor But There Is Always An Extra CHEERS To Share...Who Says Beauty Is Only Skin Deep?

Salt and Serenity

Tales from my kitchen

Chaos Sweeps Away the World We Know! The Disaster, current events & Catastrophe Blog. Forecasts for 2014 to 2022. Read tomorrows news today! Plus current economic, commodities, stock indices and financial news.

Current economic events and news Financial Astrology, earth changes, disasters, volcanoes, floods, news, miscellaneous, earthquakes, fires, reviews, airplane disasters, shipwrecks, train accidents, tornadows, mine cave-ins, hurricanes, pestilence, blizzards, tzuanmis, explosions, nuclear accidents, riots, pollution droughts, famines, heat & cold waves, stampedes, war and earth pole flips.

InkPaperPen

You can't stop the waves, but you can learn to surf.

A Journey Through My Eyes

A personal WordPress.com site

Soniji

follow excellence, success follows you...

tuttacronaca

un occhio a quello che accade

Traveling Thane Furrows

Sharing Seeds of Benevolence, One Step at a Time.

Sfumature

A topnotch WordPress.com site

In My Back Pocket - Photography

Taking Photography A Next Step

Superkat Wins

Story of my life as a Bean

ATELIER c157

- ART & PHOTOGRAPHY -

Foreverest

Travel & Life

sethsnap

Photographs from my world.

The World according to Dina

Notes on Seeing, Reading & Writing, Living & Loving in The North

toemail

Pictures of toes, pictures of feet, making the world a better place, one foot at a time.

Bucket List Publications

Indulge- Travel, Adventure, & New Experiences

Dinosaurs, Science, and Design

Illustration, Design, and Motion Graphics

No Ordinary Resort

Inspiring Luxury Travel and Experiences

BikeWar

Road biking eye candy. Vote for your favourite bikes!

LEANNE COLE

Fine Art Photographer ~ Daring to be Different

Without an H

Photography from south-east Asia by Jon Sanwell

Mimo Khair Photography

"art is life, life is art"

thefauxmartha

made from scratch

The Life Styled

Where life and fashion go hand in hand.

Studio Mothers: Life & Art

Meet your creative goals

Blog Serius

A personal WordPress.com site

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.